Een keerpunt!

8 september 2015.. Ik ben mijn baan kwijt! Ik kan wel een aantal dingen noemen die ik het afgelopen jaar of zo kwijt ben geraakt: mijn zicht, mijn baan, en de man die een gedeelte van mijn hart had gestolen (em was ik al even kwijt, maar inmiddels ook geaccepteerd). Daarnaast herinner ik me ook dat ik jankend in het dierenasiel zat met Tommie, de hartelijke, lieve, grote knuffelkat, omdat ik met geen mogelijkheid het sproeien wat hij deed in huis, heb kunnen afleren. En dan mijn tallie.. Die ben ik ook kwijt. Wou dat ik hetzelfde over de kilo’s kon zeggen! Maar dat rijmt natuurlijk niet met mijn kwijtgeraakte taille.

Zijn dan al mijn gebeden gehoord?  Gebeden? Ik heb het boek Een ongewoon gesprek met god gelezen (lees: geluisterd) vlak nadat mijn zicht verdween. Dat boek geeft mij wat logische verklaringen op een aantal dingen in het leven, zonder dat je perse in god moet geloven zoals de kerk het voorschrijft. Wel denk ik dat.je in het leven krijgt waar je om vraagt…..

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.