Say Hello to Mia

IMG_6232

Mia is op mijn pad gekomen. Een lief klein meisje uit Bulgarije op zoek naar een baasje .. iemand die heel goed voor haar wilt zorgen. Ik ga dat doen. Zij gaat mijn meisje zijn. Ik heb nu de tijd om er voor haar te zijn. Met haar te trainen.. opvoeden. Lekker wandelen samen. Balen van de regen samen. Aan huis vastgekluisterd zitten omdat ik een hond heb die nog niet alleen kan zijn.. leven met hondengeur in mijn huis. De verantwoordelijkheid nemen. Dierenartsrekeningen betalen.. en dat voor de komende .. misschien wel 15 jaar.. zo lang hoop ik dat ze bij me blijft. Volgens mij is het bijna net zo groot als het hebben van kinderen… Ze is al bij me en ze gaat goed. We worden wel vriendinnen. Ik ben zo gelukkig met haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.