Ugen der gik

I morges stod jeg op til dejlig sol og blå himmel, klokken 7. Men det var iskoldt udenfor pga hård vind fra øst. Jeg kunne nemt ha haft hue og handsker på da jeg gik ud me Mia, men det havde jeg ikke.

Ud over det var det så dejligt at gå ud til.. dejligt at se nogle lang tydelige skygger.

Dejlig slank skygge

Ugen der gik var godt nog noget af en uge.. hold op. Jeg ved ikke om jeg nogen sinde har oplevet nog som har haft så meget impact på alting og alle. Det begyndte med mit arbejde. Ugen før var vi delt op i to grupper; A og B. Meningen var at hvis der var en kollega som skulle bleve syg så skulle alle A’er blive på kontor og alle B’er skulle fra da af arbejde hjemme. Det testede vi så torsdag i den uge. Men torsdag var der pressemøde fra regeringen om aften hvori folk blev opfordret til at arbejde sa meget som muligt derhjemme. Dermed begyndte vorea A-B system allerede om fredagen. Det var den fredag jeg skulle ha været til Danmark, så jeg havde fri. Fra da af gik det stærkt. Søndag aften var der igen pressenmøde og heri blev fortalt at skoler, restauranter, klubber skulle lukkes fra maandag og at man virkelig gerne så at folk arbejdede så meget muligt derhjemme. Så fra i mandags arbejder vi allesammen hjemme, både A og B.

Det er noget af en omvæltning. Helt anderledes kommunicere selvfølgelig. Alt tager længere tid og vores netværker (forbindelser til kontor via internet) har det hårdt. Dog blev de meget hurtigt forbedret. Så vi begyndte at vænne os lidt til det. Vi holder et par møder om dagen i små grupper igennem en slags face-time. Det er jo hyggeligt. Så på en måde er det je også lidt sjovt. Eller man prøver i hvert fald at gøre det lidt sjovt.

Fredag aften talte kongen på vores fjernsyn… det var en god tale.

Men heldigvis blev det også lidt mere forår sidste uge. Der er lige pludselig rigtig mange knopper på træerne og det hele virker noget grønnere end for bare en lille uge siden.

En godt ting ved at være hjemme hver dag er jo at jeg i hver frokostpause kan gå tur med hende her, så vi hygger os. Det bliver nog hårdt for hende, når jeg skal ud af døren igen.

I løbet af sidste uge er de heldigvis kommet lang med fortovet i gaden. Jeg glæder mig godt nog til at de bliver færdige. Det har stået på i 4 uger nu. Jeg håber lidt at de afrunder i den her uge. Og ja.. det er Mia langt derhenne af fortovet… der var lige en kat hun skulle se til

Så sådan er det her nu. Vi tager vist een uge af gangen, måske een dag endda. Jeg er spændt på om der skal være pressemøde søndag igen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.